Tentang Kami

 

SIAPA KAMI??
Butik Salju.com adalah platform rasmi bagi pembelian secara di atas talian untuk semua pelanggan. kami menawarkan pelbagai produk dan juga keperluan yang menarik dengan harga yang berpatutan. Antara produk yang kami tawarkan ialah produk kecantikkan, kesihatan, aksesori wanita dan pakaian muslimah. Butik Salju telah lama beroperasi secara fizikal dan kami mempunyai dua cawangan kedai iaitu di Teluk Kumbar dan Sungai Ara. Butik Salju juga sudah hampir 8 tahun beroperasi sehingga kini. kami ingin menawarkan hanyalah yang terbaik untuk kesemua pelnggan yang kami sayangi. Produk kami adalah yang ORIGINAL 100% DARI HQ.

APA KAMI JUAI??

  • Produk kecantikan
  • Produk kesihatan
  • Pakaian muslimah


KENAPA PERLU MEMILIH KAMI??
KUALITI 
Kami sangat menitik beratkan tentang produk kualiti yang akan kami jual terutama kepada pelanggan Butik Salju. Kami juga akan memastikan setiap produk kami adalah ORIGINAL DARI HQ.


Servis mesra pelanggan
Kami juga mempunyai staff yang produktif dan akan melayan setiap pertanyaan dari pelanggan. Kami juga boleh dicapai melalui whatsap dari 9.30 pagi sehingga 9.30 malam.

BAGAIMANA UNTUK MENGHUBUNGI KAMI??
Sekiranya mempunyai sebarang pertanyaan yang lebih lanjut tentang produk, stok, masa cod dan sebagainya sila terus hubungi kami di talian whatsap kami 0194646521 dan kami akan memberi respon dengan secepat yang mungkin.