RM43.00 RM46.00
Minyak Anugerah
Price RM43.00 RM46.00
Brand Anugerah
Availability In Stock
Warna
25 left
25 left
25 left
25 left
Quantity
Description

BANGKITKAN AURA POSITIF ANAK-ANAK(BIRU)

Haruman semulajadi ini sungguh wangi membuatkan aura positif anak-anak terserlah. Amat sesuai jika digunakanpada anak-anak yang

Kaedah penggunaan:

Sapukan sedikit Minyak Kasturi Anugerah pada ubun-ubun anak anda dan diusap kepalanya. Bagi anak yang sukar bekerjasama dengan anda, campurkan titisan Minyak Anugerah ke dalam air mandian mereka.

MENAIKAN SERI & PEMANIS(MERAH)

Bangkitkan keyakinan diri agar selalu tampil berseri sepanjang hari. Sungguh harum dan tahan lama. Sememangnya Minyak Kasturi Anugerah diperolehi daripada kasturi kijang yang sering disebut sebagai minyak seribu guna.

Kaedah penggunaan: Sapukan sedikit Minyak Kasturi Anugerah pada telapak tangan dan gosok . Sapukan bermula dari kaki hingga ke kepala. Untuk mandian seri, campurkan sedikit titisan Minyak Kasturi Anugerah ke dalam air mandi. Buat pusaran pada campuran air itu mengikut arah lawan jam.

MENGHINDARI AMALAN SIHIR(HIJAU)

Tidak semua orang gembira dengan kejayaan dan rezeki yang diperolehi oleh orang lain. Jiran tetangga, rakan kerja malah sahabat baik sanggup berbuat apa sahaja untuk menjahanamkan kehidupan orang lain dengan amalan sihir, tuju-tuju, santau dan sebagainya. Apa yang tersirat di dalam hati orang di sekeliling anda hanya Allah sahaja Yang Maha Mengetahui. Minyak Kasturi Anugerah, untuk mewujudkan aura positif di sekeliling anda.

Kaedah penggunaan: Sapukan sedikit Minyak Kasturi Anugerah pada bahagian tengkuk, kedua-dua kening mata, telinga dan pelipat tangan sambil melafazkan niat supaya dijauhkan dari gangguan jin, syaitan malah manusia yang berhati jahat. Sapukan juga pada bahagian-bahagian badan yang terasa sakit akibat gangguan. Bagi anak kecil yang sering menangis pada waktu malam, sapukan pada ubun-ubun, kedua-dua cuping telinga dan kedua-dua buku lali

MINYAK KASTURI KEHARMONIAN RUMAH TANGGA ANUGERAH(KUNING)

Minyak Kasturi Keharmonian Rumah Tangga Anugerah direka khusus untuk mengembalikan keharmonian hubungan rumah tangga anda. Anda akan kembali ceria dan dilindungi oleh Allah S.W.T. Minyak kasturi adalah haruman yang mempunyai banyak kelebihan kepada pemakainya, sesuai dengan hadis Rasulullah S.A.W yang diriwayatkan oleh Imam Muslim, “Sebaik-baik wangian adalah minyak kasturi”. Kaedah Penggunaan Minyak Kasturi Keharmonian Rumah Tangga Anugerah

Baca Bismillah dan selawat 3 kali sambil menghadap kiblat. Sapukan sedikit Minyak Kasturi Anugerah pada kedua-dua kening mata, cuping telinga dan dada sambil melafazkan niat anda kepada Allah S.W.T.

Bagi pasangan yang menghadapi masalah hubungan yang serius, campurkan sedikit titisan Minyak Kasturi Anugerah ke dalam air mandian. Buat pusaran pada campuran air itu mengikut arah lawan jam sambil berselawat 3 kali dan kemudian mandi.

 

 

 

What's in the box

Minyak Anugerah x 1