RM52.00 RM68.00
Minyak Herbanika
Price RM52.00 RM68.00
Availability In Stock
Quantity
Description
Highlight

Membantu meredakan ketegangan urat saraf di kepala, leher dan tengkuk semasa proses kelahiran anak dan melancarkan aliran darah.Melegakan serta mengatasi sakit-sakit sendi dan otot-otot. Memecahkan angin dan lendir yang terkumpul di sendi-sendiMempercepatkan proses penyembuhan luka jahitan, memecahkan pengumpulan angin di usus dan rahim dan mengecutkan rahim secara luaran.

Khasiat Minyak Herbanika :

  • Membantu meredakan ketegangan urat saraf di kepala, leher dan tengkuk semasa proses kelahiran anak dan melancarkan aliran darah.Melegakan serta mengatasi sakit-sakit sendi dan otot-otot. Memecahkan angin dan lendir yang terkumpul di sendi-sendiMempercepatkan proses penyembuhan luka jahitan, memecahkan pengumpulan angin di usus dan rahim dan mengecutkan rahim secara luaran.

 

Cara guna Sapuan Minyak Herbanika :

  • Untuk bersalin normal atau secara pembedahan di wad.Selepas keluar dari bilik bersalin: Gosokkan Minyak Herbanika dengan tipis ke bahagian kulit kepala, tengkuk dan bahu. Ikat rambut dnegan rapi. Kemudian sapurata ke perut, tundun sulit, peha, pinggul, pinggang, lutut, betis dan tapak kaki. Pakaikan stokin.Boleh tuangkan ke atas pad/ sanitari. Pakai dengan selesa.Sapuan Minyak Herbanika ke perut dan pinggang, guna bengkung (jika perlu), ikat biar selesa.Bagi yang bersalin secara pembedahan: Sapuan Minyak Herbanika ke perut dan pinggang kecuali bahagian pembedahan, gunakan ‘Strap-On Binder’ yang ringan tanpa memberi penekanan di bahagian pembedahan.
What's in the box

1 x minyak herbanika 130ml