RM49.00
Wawa ee Cushion
Price RM49.00
Brand Wawa Cosmetic
Availability In Stock
Kod
100 left
100 left
100 left
Quantity
Description

-Multi Fungsi EE Cushion ini adalah gabungan penjagaan kulit serta alat solek. Ini kerana EE Cushion ini bukan saja berupaya untuk memberi litupan sempurna namun turut merawat kulit agar menjadi lebih segar dan sihat. .

-Mudah dibawa ke mana saja Selain manfaat penggunaannya, EE Cushion menjadi satu kelebihan apabila mudah untuk dibawa ke mana saja. Fungsinya juga mudah untuk 'touch up' serta perlindungan UV yang efektif. .

-Span yang efektif Ia diperbuat dengan material yang dapat mengawet cecair di dalam keadaan yang optimal. Ia juga membuatkan formula bedak asas itu sendiri lebih ringan dan memberikan jumlah yang secukupnya pada setiap sapuan. Jadi, EE Cushion ini tidak akan membuatkan wajah anda kelihatan bertompok dan bercapuk. .

-Kebersihan Span EE Cushion Kebanyakan orang mungkin ada sedikit kekeliruan akan penjagaan kebersihan dengan menggunakan span yang disediakan berulang kali. Tapi kebanyakan span yang disertakan bersama EE Cushion ini disertakan dengan bahan anti-bakteria dan Anti-Microbial yang mana ia mengurangkan risiko penyebaran bakteria. .

-Cara penggunaan yang mudah Jangan menggunakan jari sebagai aplikator bahkan perlu menggunakan span yang disediakan mengambil jumlah yang elok pada setial jumlah pada setiap sapuan untuk menjadikan kemasannya seakan menggunakan airbrush tidak akan memberi efek yang sama apabila dicelup dengan berus.

What's in the box

1 X WAWA EE CUSHION